Partners

Hex streeft sinds 250 jaar naar uitmuntendheid, en neemt een belangrijke plaats in de maatschappij in vanwege haar bijdrage tot het cultureel erfgoed, de horticultuur in het bijzonder en de instandhouding van de natuur in dit land. Samen met de bedrijfswereld wensen haar bewoners het landgoed op zijn best te handhaven met respect voor haar intrinsieke waarde en met een blik op de toekomst. Wij bedanken onderstaande partners voor de bijdrage die zij hieraan leveren:

Tuinen van Eden is één van de meest vooraanstaande tuinmagazines in Europa en wordt zowel in het Frans als in het Nederlands uitgegeven. Tuinen van Eden staat voor inhoudelijke kwaliteit van de artikels en een feilloze uitgave. In 2015 is Tuinen van Eden toegetreden tot de selecte groep van partners van Hex.

Hex is trots sinds 2015 het prestieus Frans champagnehuis Taittinger tot zijn zakelijke partners te mogen rekenen. Champagne Taittinger bestaat sinds 1734 en staat, net als zijn partner Hex, voor geschiedenis, kwaliteit en elegantie.

Naturen verdeelt een breed gamma van biologische producten voor de tuin: meststoffen, potgrond, bodemverbeteraars en  biologische fytoproducten voor de amateur. Als sponsor van Hex schenkt Naturen alle bio-producten voor het onderhoud van de tuinen, en de moestuin in het bijzonder.

Tuinen Daenen is sinds jaren onze getrouwe partner in groenonderhoud. De hoveniers van Daenen dragen zorg voor het scheren van de hagen van de Franse tuin en de terrassen. Landschapsarchitect Pieter Daenen brengt met BuroLandschap de tuinen van Hex ook naar buiten. Er is een boeiende kruisbestuiving ontstaan waardoor de expertise van Hex nu ook verspreid wordt in openbare projecten en particuliere tuinen in het hele land. Interesse? Contacteer BuroLandschap.

© 2024 Kasteel Hex - Alle rechten voorbehouden

COVID 19