Pers

HEX in de gedrukte pers

Onze foto’s worden regelmatig gebruikt om artikels in dagbladen of tijdschriften te illustreren.

Meestal zijn deze foto’s gebaseerd op de hoog-resolutie versies van de foto’s die je op onze website aantreft en die vaak door vakfotografen zijn gemaakt.

Ben je voor je publicatie op zoek naar een mooi en duidelijk beeld dan stellen we je dat graag ter beschikking of brengen je in contact met de maker. Veel van onze foto’s zijn vrij te gebruiken mits vermelding van copyright fotograaf/Hex. Voor alle duidelijkheid, neem eerst even contact met ons op.

HEX in online publicaties

Foto’s (of video’s) van Hex kunnen in diverse resoluties gebruikt worden voor digitale presentaties, mits zij gekoppeld worden aan een directe digitale link naar onze website en vermelding van de bron.

Maak je eigen wensen kenbaar

Wil je voor je publicatie een specifiek beeld: een seizoensfoto, een bijzonder plantenportret, een tuinklus of een historisch beeld? Aarzel niet ons te contacteren. Misschien zit de foto die jij zoekt wel in onze uitgebreide fotobibliotheek.

Welkom in Hex

Zou je graag een afspraak maken voor een interview, een opname of een foto-reportage? Dat kan! De ervaring leert ons dat de mooiste producties tot stand komen in goed overleg met de bewoners en de tuinmannen van het kasteel.

Stuur een mail naar gardens@hex.be en wij nemen contact met je op.

Ontvang automatisch informatie voor de pers

Vul snel het contactformulier in en wij nemen je gegevens op in ons persbestand voor persberichten.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op Hex

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een aantal keer per jaar automatisch onze nieuwsbrief met de aankondiging van onze evenementen, educatieve activiteiten en andere bijzonderheden. Volg ons in ieder geval ook via onze facebook-pagina  of op instagram.

Foto credits

Hex dankt graag alle fotografen die zo vriendelijk waren hun beeldmateriaal ter beschikking te stellen voor Hex, onder andere: Peter Bauwens, Peter Beales, Robert Calkin, Tom de Dorlodot, Jean-Pierre Gabriël, Jason Ingram, Milton Nurse, Gilles en Joëlle Le Scanff-Mayer, Marc Segond, Michel Timacheff, Claudia Timman, Kris Vandevorst, Gert Tabak, Kris Dimitriadis en Roger Phillips.

{TERUG NAAR WELKOM}

 

© 2024 Kasteel Hex - Alle rechten voorbehouden

COVID 19