Ellen Fiers

Adres
Lambeaulaan 110 BE-1200 ST LAMBRECHTS-WOLUWE

ellenfiers@ecogardendesign.be

ECOGARDEN DESIGN

  • ADVIES
  • ONTWERP

De bezoeker, jong en oud, zal een « natuurlijke beleving » ervaren dankzij het « proeven, ruiken, zien, horen én voelen” van hoe een tuin een waar zintuiglijk paradijs kan zijn.

Hier komen dus zeker ook de kinderen aan hun trekken. Zo kunnen de kleinsten naar hartelust een “Natuur” mandala inkleuren en de grotere hun eigen droomtuin uittekenen.

Waarom deze proloog? Uit ervaring hebben zij begrepen dat het juist door deze beleving is dat mensen beter begrijpen waar de accenten liggen bij het ontwerp van een ecologische tuin. Het plan wordt vervolgens met de klant ontworpen na grondige gesprekken en analyse van de bestaande groene ruimte.

Zo zal uw tuin als een volledig “biotoop” beschouwd worden.  Het accent bij het ontwerp ligt dan ook op het vinden van de gepaste planten, bomen, fauna- en insecten associaties, het ontwikkelen van optimale bodemgezondheid, water- en energiegebruik..

U beleeft dus ook een heel leerproces naarmate uw tuinplan vordert gaande van ecosystemen tot een aangepaste biodiversiteit met respect voor de natuurwetten!

Hebt u zelf zin om aan de slag te gaan dan is dat perfect mogelijk aan de hand van het uitwerkte plan en anders zullen zij u graag verder helpen. Bent u geïnteresseerd om uw tuin aan te passen of misschien gewoon een stukje grond om te vormen in « eetbare biodiversiteit » kom dan gewoon langs op de stand waar Ellen Fiers u graag ten dienste staat !

© 2024 Kasteel Hex - Alle rechten voorbehouden

COVID 19