Cuisine-potager

 

Claude Pohlig intro

Découvrez avec Claude Pohlig la biodiversité au travers d’une assiette qui surprend par les goûts oubliés. Claude et Myriam se rapprochent des producteurs pour une récolte plus fraîche et plus riche d’échanges. Un travail de saison pour un prix juste sur base de produits naturels.  Un plaisir de découverte pour une alimentation saine et durable. Tout ça à niveau haut de gamme, digne d’une toque ou étoile.

Cuisine-potager  laat u proeven van de diversiteit in de tuin door middel van pareltjes van borden, die u telkens weer verrassen met ongekende of vergeten smaken. Chef-kok Claude en Myriam Pohlig maken de afstand tot de producent zo klein mogelijk om zo nog meer te kunnen genieten van een verse oogst en een rijke uitwisseling van ideeën. Claude en Myriam staan samen met hun getalenteerde ploeg voor een rechtvaardige prijs op basis van natuurlijke producten van het seizoen. Een aangename ontdekkingstocht voor gezonde en duurzame voeding. En dat alles op een zeer hoog niveau, een koksmuts of ster waardig.

Claude vous guidera aux jardins d’Hex, à la recherche des fleurs comestibles et autres délices de la nature.

 Claude neemt u mee in de moestuin van Hex, op zoek naar eetbare bloemen en andere heerlijkheden uit de natuur.

 

Claude Pohlig Crepe-lavandeTRAITEURS POHLIG CUISINE POTAGER 
Claude et Myriam Pohlig  Rue des Papeteries 12 BE-1325 CHAUMONT GISTOUX

Bloemenkeuken/cuisine fleurie                               Tél. Fax 010.68 06 56